Nabídky práce nejblíže k Seč
Zobrazuji 1 641.–1 660. nabídku práce z 2 890 celkem nalezených.
Pomocní kuchaři
Pomocní kuchaři: UpresnujiciInformace(Pomocná síla do kuchyně, přípravné práce, udržování pořádku v kuchyni FIREMNÍ STRAVOVÁNÍ, ŠKOLENÍ A KURZY,
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Kuchaři (kromě šéfkuchařů): UpresnujiciInformace(Samostatný kuchař/kuchařka se zájmem o nové trendy a technologie, schopnost pracovat v týmu,
Zpracovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci
Zpracovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci: UpresnujiciInformace(První kontakt: Kasarda Miroslav, tel.: 776 639 610 e-mail: info@uzeniny-kasarda.cz
Řidiči nákladních automobilů (kromě tahačů)
Řidiči nákladních automobilů (kromě tahačů): UpresnujiciInformace(První kontakt: Kasarda Miroslav, tel.: 776 639 610 e-mail: info@uzeniny-kasarda.cz O
Prodavači potravinářského zboží
Prodavači potravinářského zboží: UpresnujiciInformace(První kontakt: Kasarda Miroslav, tel.: 776 639 610, e-mail: info@uzeniny-kasarda.cz O nás Jsme
Fakturanti
Fakturanti: UpresnujiciInformace(První kontakt: Kasarda Miroslav, tel.: 776 639 610 e-mail: info@uzeniny-kasarda.cz O nás Jsme rodinné uzenářství v
Pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče
Pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče: UpresnujiciInformace(První kontakt:
Pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče
Pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče: UpresnujiciInformace(První kontakt:
Uklízeči a pomocníci v administrativních objektech
Uklízeči a pomocníci v administrativních objektech: UpresnujiciInformace(První kontakt: Forková Sára, tel.: 770 384 894 e-mail: sforkova@simacek.cz
Pracovníci přípravy jídel v zařízeních rychlého občerstvení a ve výdejnách jídla
Pracovníci přípravy jídel v zařízeních rychlého občerstvení a ve výdejnách jídla: UpresnujiciInformace(OC První kontakt: Lekaj Zef, tel.: 777 582 832,
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Kuchaři (kromě šéfkuchařů): UpresnujiciInformace(První kontakt: Chhatra Bahadur Adhikari, tel.: 608 527 536, Po - Pá 10 - 14 hod Praxe 2 roky znalost
Ostatní řemeslníci a kvalifikovaní pracovníci hlavní stavební výroby jinde neuvedení
Ostatní řemeslníci a kvalifikovaní pracovníci hlavní stavební výroby jinde neuvedení: UpresnujiciInformace(Místo výkonu práce: Miličova č.p. 314,
Obsluha strojů na výrobu a zpracování výrobků z plastu
Obsluha strojů na výrobu a zpracování výrobků z plastu: UpresnujiciInformace(První kontakt: e-mail: nabor@sankogosei.cz Obsluha strojů na výrobu a
Skladníci, obsluha manipulačních vozíků
Skladníci, obsluha manipulačních vozíků: UpresnujiciInformace(První kontakt: e-mailem: nabor@sankogosei.cz Náplň práce: Zajišťování nakládek, příjem a
Nástrojaři a příbuzní pracovníci
Nástrojaři a příbuzní pracovníci: UpresnujiciInformace(První kontakt: e-mail: nabor@sankogosei.cz Komplexní obsluha vstřikolisů a jejich seřizování za
Mistři a příbuzní pracovníci v chemii, farmacii a potravinářství
Mistři a příbuzní pracovníci v chemii, farmacii a potravinářství: UpresnujiciInformace(První kontakt: Černá Jana, tel.: 602 784 095, Po - Pá 8 - 16
Obsluha strojů a zařízení pro zpracování chemikálií drcením, mícháním, teplem, filtrováním a destilací
Obsluha strojů a zařízení pro zpracování chemikálií drcením, mícháním, teplem, filtrováním a destilací: UpresnujiciInformace(První kontakt: Černá
Skladníci, obsluha manipulačních vozíků
Skladníci, obsluha manipulačních vozíků: UpresnujiciInformace(První kontakt: e-mailem: nabor@sankogosei.cz Náplň práce: Zajišťování nakládek, příjem a
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Kuchaři (kromě šéfkuchařů): UpresnujiciInformace(První kontakt: Kavický Martin, tel.: 777 576 887, Po - Ne 14 - 21 hod e-mail: ladamuller75@gmail.com
Pomocníci v kuchyni
Pomocníci v kuchyni: UpresnujiciInformace(První kontakt: Kavický Martin, tel.: 777 576 887, Po - Ne 10 - 21 hod e-mail: ladamuller75@gmail.com osobně:
?! Potíže s hledáním? Poradíme!
Menu