ZpětVycentrovat mapu
×
Pro změnu lokality klikněte do mapy
nebo Nedaří se zjistit polohu. Povolili jste prohlížeči po kliku na toto tlačítko, že může vaši polohu použít?Použijte svou polohuZjišťuji polohu×
Nepodařilo se zjistit polohuPoloha úspěšně zjištěna ✓
?Zadejte fráze, které má inzerát obsahovat, např. profesi, dovednost nebo firmu. Pro hledání více frází najednou použijte oddělovačOR.

Např.:prodejce OR obchodní zástupce
Lokalita

Pro změnu lokality klikněte do mapy
nebo

nebo Nedaří se zjistit polohu. Povolili jste prohlížeči po kliku na toto tlačítko, že může vaši polohu použít?Použijte svou polohuZjišťuji polohu×
Nepodařilo se zjistit polohuPoloha úspěšně zjištěna ✓

Maximální vzdálenost:
Délka práce
Úvazek
Požadované vzdělání
Praxe
Jazyk
Nabídky přidané od
˄˅
×vymazat

Nabídky práce nejblíže k Bystrovany

Zobrazuji 901.–920. nabídku práce z 2 924 celkem nalezených.

20 km

Řidiči tahačů

Řidiči tahačů: UpresnujiciInformace(Nástup po dohodě Osobní kontakt po telefonické domluvě, kontakt P. Gröger 602309226, Mgr. Nová 582 320 266,

Ukázat na mapěUkázat detail

Práce na plný úvazek
Přidáno 13. 8. 2025
FTL - First Transport Lines, a.s.
20 km

Číšníci a servírky

Číšníci a servírky: UpresnujiciInformace(Kontaktní osoba Chmela Luděk, tel.: 777 123 338, e-mail: uchmelu@uchmelu.cz Pracovní doba: Po-Ne, 12ti

Ukázat na mapěUkázat detail

Práce na plný úvazek
Přidáno 9. 8. 2025
Penzion a restaurace U Chmelů s.r.o.
20 km

Pomocní dělníci ve výrobě

Pomocní dělníci ve výrobě: UpresnujiciInformace(Pomocné práce v pekárně, ruční výroba (práce ve stoje). Praxe výhodou.) Vyžadované vzdělání: Základní

Ukázat na mapěUkázat detail

20 km

Číšníci a servírky

Číšníci a servírky: UpresnujiciInformace(Kontaktní osoba Chmela Luděk, tel.: 777 123 338, e-mail: uchmelu@uchmelu.cz Pracovní doba: Po-Ne, 12ti

Ukázat na mapěUkázat detail

Práce na plný úvazek
Přidáno 9. 8. 2025
Penzion a restaurace U Chmelů s.r.o.

?! Potíže s hledáním? Poradíme!

Napište, s čím máte při hledání práce problém, pokusíme se váš problém vyřešit. Stojíme o vaše zkušenosti a připomínky!