Nabídky práce nejblíže k Selmice
Zobrazuji 61.–80. nabídku práce z 2 914 celkem nalezených.
Strojírenští technici kontroly kvality, laboranti
Strojírenští technici kontroly kvality, laboranti: UpresnujiciInformace(Požadujeme znalost čtení výkresové dokumentace. Náplň práce: - kontrola
Strojní inženýři projektanti, konstruktéři
Strojní inženýři projektanti, konstruktéři: Vyžadované vzdělání: ÚSO (vyučení s maturitou) Hrubá mzda: 31 000 – 40 800 Kč/měsíc
Šéfkuchaři v pohostinství
Šéfkuchaři v pohostinství: UpresnujiciInformace(Kvalifikace: Angličtina - Pasivni, Nutná praxe s přípravou Indických pokrmů minimálně 5 let. program
Řídící pracovníci v oblasti ubytovacích služeb
Řídící pracovníci v oblasti ubytovacích služeb: UpresnujiciInformace(Anglicky jazyk - pasivní; alespoň 2 roky praxe řídícího pracovníka v ubytovacích
Pomocníci v kuchyni
Pomocníci v kuchyni: UpresnujiciInformace(Pomocné práce v kuchyni restaurace. Příprava jídel poctivé české kuchyně. Pracovní doba: 06:30 - 13:30,
Montážní dělníci výrobků z ostatních materiálů
Montážní dělníci výrobků z ostatních materiálů: UpresnujiciInformace(Montážní práce pro zdravotnictví. Pracovní doba: 6.00 - 14.00, 14.00 - 22.00
Montážní dělníci výrobků z ostatních materiálů
Montážní dělníci výrobků z ostatních materiálů: UpresnujiciInformace(Montážní práce pro zdravotnictví. Pracovní doba: 6.00 - 14.00, 14.00 - 22.00
Seřizovači a obsluha konvenčních soustruhů
Seřizovači a obsluha konvenčních soustruhů: UpresnujiciInformace(Požadujeme spolehlivost, pracovitost, samostatnost. Pracovní doba 06:00 - 15:00.
Pěstitelé zemědělských plodin
Pěstitelé zemědělských plodin: UpresnujiciInformace(Upřesnění: ŘP skupiny T, ŘP skupiny C+profesní průkaz, oprávnění k obsluze stavebních strojů -
Pomocní dělníci ve výrobě
Pomocní dělníci ve výrobě: UpresnujiciInformace(První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11
Obsluha ostatních strojů a zařízení na výrobu, zpracování, uchování potravin a příbuzných výrobků
Obsluha ostatních strojů a zařízení na výrobu, zpracování, uchování potravin a příbuzných výrobků: UpresnujiciInformace(První kontakt: e-mail:
Pomocní dělníci ve výrobě
Pomocní dělníci ve výrobě: UpresnujiciInformace(První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11
Obsluha ostatních strojů a zařízení na výrobu, zpracování, uchování potravin a příbuzných výrobků
Obsluha ostatních strojů a zařízení na výrobu, zpracování, uchování potravin a příbuzných výrobků: UpresnujiciInformace(První kontakt: e-mail:
Obsluha ostatních strojů a zařízení na výrobu, zpracování, uchování potravin a příbuzných výrobků
Obsluha ostatních strojů a zařízení na výrobu, zpracování, uchování potravin a příbuzných výrobků: UpresnujiciInformace(První kontakt: e-mail:
Obsluha ostatních strojů a zařízení na výrobu, zpracování, uchování potravin a příbuzných výrobků
Obsluha ostatních strojů a zařízení na výrobu, zpracování, uchování potravin a příbuzných výrobků: UpresnujiciInformace(První kontakt: e-mail:
Pomocní dělníci ve výrobě
Pomocní dělníci ve výrobě: UpresnujiciInformace(První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11
Obsluha ostatních strojů a zařízení na výrobu, zpracování, uchování potravin a příbuzných výrobků
Obsluha ostatních strojů a zařízení na výrobu, zpracování, uchování potravin a příbuzných výrobků: UpresnujiciInformace(První kontakt: e-mail:
Provozní zámečníci, údržbáři
Provozní zámečníci, údržbáři: UpresnujiciInformace(První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek od 10
Skladníci, obsluha manipulačních vozíků
Skladníci, obsluha manipulačních vozíků: UpresnujiciInformace(První kontakt: e-mail: icadilova@crocodille.com osobně: Tovární 386, Žiželice, každý
Obsluha ostatních strojů a zařízení na výrobu, zpracování, uchování potravin a příbuzných výrobků
Obsluha ostatních strojů a zařízení na výrobu, zpracování, uchování potravin a příbuzných výrobků: UpresnujiciInformace(První kontakt: e-mail:
?! Potíže s hledáním? Poradíme!
Menu